2010-07-06

Tänkvärt

Det pratas mycket om bröllop i dessa tider. Och det finns så många visa människor därute som vill dela med sig av sina livserfarenheter. Två tänkvärdheter från veckan som gått:

Fundera inte så mycket på om Hon eller Han verkligen är den rätta för dig. Tänk istället på hur Du kan vara den rätta för din partner.

Och

Försök inte att gemensamt besluta om vilken film ni ska se eller hyra. Ingen ide: Endast en av er bör välja film åt gången (kommer tydligen garanterat att undvika många konflikter)

Okej, ett tredje också (kanske inte så mycket tänkvärdhet, snarare ett tips. Och det har inget med relationer att göra) Det kommer i min värld ursprungligen från Alex Schulman men jag känner ett starkt behov av att sprida detta vidare då jag till min stora fasa insett att det är sant:

Man tvättar aldrig höger tumme när man tvättar sina händer med tvål! Testa själva, ni kommer se att när ni tvålar in era händer så utelämnar ni höger tumme (finns de som gör det bakvänt och istället utelämnar vänster tumme). Huuuuuuu vad äckligt det är med tummar (har lite bacill-skräck, japp!)

hejhej

2 kommentarer:

  1. Du är så vis Karin

    SvaraRadera
  2. ja, det låter så ibland. Men dessa är iofs andras visheter... Är egentligen inte så vis själv. Men tack!

    SvaraRadera